Augļu ražošana, visā Latvijā
GastroBurg, SIA
SIA "GastroBurg" zīmols Vitrum vairāk kā 25 gadus specializējas restorānu, kafejnīcu, bāru, ēdnīcu un dažāda formāta pārtikas ražošanas uzņēmumu kompleksā aprīkošanā, kā arī ātrās ēdināšanas uzņēmumu organizēšanā. Uz šo dienu mūsu portfolio ir vairāk kā 5000 veiksmīgi realizētu objektu Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Vācijā, Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Krievijā, Baltkrievijā un Kazahstānā. Veicot projekta izstrādi, mūsu menedžeri ievēros telpas īpatnības, Jūsu uzņēmuma individuālo specifiku, izstrādās tieši Jūsu uzņēmumam tehnoloģiskās un mārketinga rekomendācijas, apdomās ērtas darba vietas personālam un izveidos komfortablu zonu apmeklētājiem. Pareizi izvēlētais aprīkojums palīdzēs Jums dažādot ēdienkarti, samazināt izmaksas un paaugstināt konkurētspēju.Vitrum kolektīvs padarīs Jūsu ēdināšanas uzņēmumu veiksmīgu!
Kaspari, ZS
ZS "Kaspari" ar videi draudzīgām metodēm audzē dažādas ogas un augļus. No visām saimniecībā audzētām un dažām savvaļā vāktām ogām un augļiem tiek ražoti arī vīni. Pašlaik piedāvājumā ir vairāk nekā 22 veidu dažāda stipruma un salduma augļu un ogu vīni. Sezonas laikā saimniecībā var iegādāties un nogaršot vairāku šķirņu zemenes, avenes, upenes, ērkšķogas, jāņogas, aronijas, skābos un saldos ķiršus. Saimniecībā ir arī drava un dažu vīnu gatavošanā tiek izmantots arī medus. Pašlaik piedāvājumā ir vairāk kā 16 veidu dažāda stipruma un salduma augļu un ogo vīni. Populārākie no tiem ir ērkšķogu, aveņu un ķiršu deserta vīni. Vieglāku vīnu cienītājiem patīkamāki šķiet rabarberu un cidoniju vīni.